FIFA 15 blijft zo visueel arresteren als altijd

Met al deze functies en gelicentieerde inhoud hoe werkt het spel te spelen? Nou, het speelt hetzelfde als elke andere FIFA-spel. Ik ben een eenvoudige geest speler als het gaat om de FIFA ben ik voorstander van de eenvoudige weg van pas, kruis en schieten. Hoewel de verbeteringen defensieve kant van het spel is een welkome bonus Fifa 15 Munten want het was een deel van het spel dat onderontwikkelde en nep gevoeld, maar nu in FIFA 15 met enkele zichtbare lichamelijkheid te verdedigen met zichtbare overhemd trekken verdedigen voelt meer authentiek en echt.
Begrijp me niet verkeerd, die tweaks niet zeggen dat de gameplay is verschrikkelijk. Verre van dat. Het is nog steeds leuk, en op het geheel, de gameplay is nog steeds zo solide als altijd, maar FIFA 15 lijkt een stap terug in de evolutie van de franchise. De nieuwe animaties maken zeker dingen op het veld lijken dichter bij het echte werk, dat is niets anders dan een goede zaak, maar de keepers bederven wat anders is een solide ervaring. Dat en het zweverig schieten. Ook de bloedige straffen zijn nog steeds verschrikkelijk ook! Wanneer gaan ze die op te lossen?
FIFA 15 blijft zo visueel arresteren als altijd, en het gaat allemaal uit naar de fans van de Barclays Premier League verwennen. Spelers voor wie zijden zien fifa 15 coins kopen er een stuk meer levensecht, na het zitten voor het hoofd-scans in het off-season. Elk spel gespeeld tussen twee BPL kanten krijgt ook een speciale presentatie, inclusief dezelfde graphics pakketten en muziek zien en te horen op tv. Engels-talige commentatoren Martin Tyler en Alan Smith hebben ook veel meer te bespreken wanneer ze op hun eigen terrein. En in een groot pluspunt voor een spel dat generieke stadions meer dan enig ander gebruik, alle 20 van dit jaar de BPL locaties zijn in het spel.
De nieuwe functies en verbeteringen zijn te talrijk om uitvoerig te beschrijven. Maar de overweldigende indruk van de enorme hoeveelheid opgevangen door een team dat de waardering van het spel een ventilator heeft. Hoewel dit de authenticiteit kan alleen in de zin dat het een replica van de speeldag ervaring als uitgevonden door Sky in 1992, de vloeiende televisuele dialoog van replays, pop-backed montages en snel zagen voeg een echt gevoel van drama. Sleuf in een paar wedstrijden van de FIFA tussen Super Sunday past en de overgang is naadloos.
Een aantal van de nieuwe functies zijn een beetje dom, zoals de Dynamic Match Presentatie, die probeert om elk spel te zetten in een aflevering van Match of the Day, met behulp match hoogtepunten gestileerde met filters en veel slo-mo beelden. Het FIFA 16 Münzen is een mooie gedachte, maar de nieuwigheid slijt snel af – dit is een functie die alleen werkt niet goed met de rest van het spel.
Maar als FIFA 15 geeft, zodat het ook wegneemt. Er lijkt niet een manier om de individuele speler instructies opslaan in een Ultimate Team formatie, dus ofwel moet deze op te zetten voor elke wedstrijd of gewoon negeren.

Comments are closed.